Анна Вінниченко​ провела практикум «МІНІМІЗАЦІЯ ПОДАТКІВ 2019: зміна схем, перевірки, антиоптимізація»

11.01.2019
Анна Вінниченко​ провела  практикум «МІНІМІЗАЦІЯ ПОДАТКІВ 2019: зміна схем, перевірки, антиоптимізація» Анна Вінниченко​ провела  практикум «МІНІМІЗАЦІЯ ПОДАТКІВ 2019: зміна схем, перевірки, антиоптимізація» Анна Вінниченко​ провела  практикум «МІНІМІЗАЦІЯ ПОДАТКІВ 2019: зміна схем, перевірки, антиоптимізація» Анна Вінниченко​ провела  практикум «МІНІМІЗАЦІЯ ПОДАТКІВ 2019: зміна схем, перевірки, антиоптимізація» Анна Вінниченко​ провела  практикум «МІНІМІЗАЦІЯ ПОДАТКІВ 2019: зміна схем, перевірки, антиоптимізація»

Як ДФС та Держпраці обирають собі жертву та як не попасти в план-графік? (Наказ Мінфіну №723) Які нові виклики чекають бізнес при проведенні перевірок ДФС та Держпраці? Де проходить межа між оптимізацією та ухиленням від сплати податків?

Ці та інші нагальні питання розглядалися на практикумі «МІНІМІЗАЦІЯ ПОДАТКІВ 2019: Зміна схем, Прибуток, ПДВ, ЄП, Зарплата, Перевірки, Антиоптимізація», який провела керуючий партнер АО WinnerLex Анна Вінниченко​ на базі Ділового Клубу.

В процесі було розглянуто багато практичних кейсів, опрацьовані можливі проблемні ситуації та провокації, надано індивідуальні відповіді на численні запитання учасників. Адже ми вбачаємо свою місію не тільки у вирішенні проблем клієнтів, але й у наданні якісних консультацій для попередження можливих проблем, зокрема із контролюючими органами.

Актуальність питань контролю податкових ризиків та оскарження результатів перевірки підкреслила відмова учасників практикуму від перерви і прохання продовжити доповідь поза регламентом.

Наступний практикум за участю Анни Вінниченко на базі Ділового Клубу відбудеться у березні. За необхідності, відповіді на вищезазначені питання можна отримати від Анни Вінниченко або податкових адвокатів АО WinnerLex шляхом консультації: https://winnerlex.ua/services/podatkova-praktika/