АО WinnerLex виступило радником міжнародного агрохолдингу Agromino під час укладення угоди з придбання 100% акцій агрохолдингу Resilient

25.10.2019
АО WinnerLex виступило радником міжнародного агрохолдингу Agromino під час укладення угоди з придбання 100% акцій агрохолдингу Resilient АО WinnerLex виступило радником міжнародного агрохолдингу Agromino під час укладення угоди з придбання 100% акцій агрохолдингу Resilient

Нарешті є можливість підвести деякі підсумки літа!

Поки багато хто насолоджувався відпочинком, команда Адвокатського об’єднання WinnerLex результативно попрацювала над різними проектами, в тому числі, у практиці M&A.

Так, наше Адвокатське об’єднання виступило радником з українського законодавства міжнародного агрохолдингу Agromino під час укладення угоди з придбання 100% акцій іншого агрохолдингу – Resilient, який володіє 17 агропромисловими компаніями в Україні і значним земельним банком.

Вартість угоди – близько 13 мільйонів євро.
Акції Agromino торгуються на скандинавському майданчику Nasdaq, має публічну та прозору звітність, що обумовлює додаткові вимоги до якості виконання юридичних висновків, з питань, що впливають на фінансовий стан компанії та котирування її акцій.

Але з усіма поставленими клієнтом задачами команда адвокатів WinnerLex успішно і вчасно впоралась, і знову показала свою високу кваліфікацію у супроводі складних угод злиття-поглинання. Над проектом невтомно працювали Анна Вінниченко, Григорій Чумас, Дар’я Гвоздєва, Іванна Різник.

P.s. Відпочити ми теж встигли 😉