Керуючий партнер Юридичної компанії WinnerLex Анна Вінниченко захистила інтереси клієнта в спорі з податковою на суму понад 5 мільйонів гривень

07.04.2014

Керуючий партнер Юридичної компанії WinnerLex Анна Вінниченко ще раз довела, що є одним з кращих фахівців України в галузі податкового права, захистивши у Вищому адміністративному суді України інтереси клієнта в спорі з податковою на суму понад 5 мільйонів гривень.

За результатами проведення податкової перевірки одна з центральних податкових інспекцій м. Києва донарахувала клієнту Юридичної компанії WinnerLex (великій маркетинговій компанії) податкові зобов’язання та безпідставно сформований податковий кредит, неправомірно визнавши угоди підприємства з контрагентами фіктивними (нікчемними). Однак правильно розроблена правова позиція і знання актуальної судової практики нівелювали такі твердження податкового органу. 1 квітня 2014 року у Вищому адміністративному суді України керуючий партнер Юридичної компанії WinnerLex Анна Вінниченко захистила інтереси клієнта в спорі з податковою на суму понад 5 мільйонів гривень.