Анна Вінниченко стала першим національним тренером з права споживачів Європейського Союзу.

22.05.2024
Анна Вінниченко стала першим національним тренером з права споживачів Європейського Союзу. Анна Вінниченко стала першим національним тренером з права споживачів Європейського Союзу. Анна Вінниченко стала першим національним тренером з права споживачів Європейського Союзу. Анна Вінниченко стала першим національним тренером з права споживачів Європейського Союзу. Анна Вінниченко стала першим національним тренером з права споживачів Європейського Союзу.
 Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI реалізує в Україні масштабний загальноєвропейський проект, яким керує EUROCHAMBRES (Асоціація європейських торгово-промислових палат) у консорціумі з BEUC (Європейська організація споживачів) та SMEunited (Асоціація малих і середніх підприємств у Європі). Проект фінансується Європейським Союзом за підтримки Європейської Комісії. І ми дуже раді повідомити, що керуючий партнер Адвокатського обʼєднання WinnerLex стала Анна Вінниченко стала першим національним тренером з права споживачів Європейського Союзу.
 
Це дуже великий крок із завчасної підтримки українського бізнеса по роботі в нових умовах, і неймовірна подяка Геннадий Чижиков, Валерия Забашта та Anna Liubyma за організацію та введення у нас такого важливого проекту, адже імплементація європейського законодавства йде невпинно і вже багато норм відображені в змінах до законодавства.
 
Наразі ми проводимо велику роботу із адаптації матеріалів Європейської комісії до українського законодавства і судової практики. І дуже скоро ми оголосимо про проведення тренінгів з програми Consumer Law EU для представників бізнесу та бажаючих пройти відповідне сертифіковане навчання. Матеріали будуть переведені та подані українською мовою, з інтерактивним поєднанням практичної та базової програми. Більше детально – за посиланням на сайті ТПП https://ucci.org.ua/…/spozhivche-pravo-za-standartami-es.