Партнери АО WinnerLex Анна Вінниченко та ​​Олександр Вінниченко провели прикладний 2-денний тренінг у БЦ “Ліга” із захисту бізнесу від ДФС і Держпраці.

16.05.2018
Партнери АО WinnerLex Анна Вінниченко та ​​Олександр Вінниченко провели прикладний 2-денний тренінг у БЦ “Ліга” із захисту бізнесу від ДФС і Держпраці. Партнери АО WinnerLex Анна Вінниченко та ​​Олександр Вінниченко провели прикладний 2-денний тренінг у БЦ “Ліга” із захисту бізнесу від ДФС і Держпраці. Партнери АО WinnerLex Анна Вінниченко та ​​Олександр Вінниченко провели прикладний 2-денний тренінг у БЦ “Ліга” із захисту бізнесу від ДФС і Держпраці. Партнери АО WinnerLex Анна Вінниченко та ​​Олександр Вінниченко провели прикладний 2-денний тренінг у БЦ “Ліга” із захисту бізнесу від ДФС і Держпраці. Партнери АО WinnerLex Анна Вінниченко та ​​Олександр Вінниченко провели прикладний 2-денний тренінг у БЦ “Ліга” із захисту бізнесу від ДФС і Держпраці.

15-16 травня 2018 року партнери Адвокатського об’єднання WinnerLex Анна Вінниченко та ​​Олександр Вінниченко провели черговий 2-денний тренінг із захисту бізнесу незаконних дій від ДФС і Держпраці “Техніка виживання в умовах кримінального провадження по податковим і трудовим порушенням: запит, перевірка, виїмка, допит, обшук, арешт”.

Головні відмінності наших тренінгів:

  • спікери – практикуючі адвокати з великим досвідом;
  • мета – дати максимум практичних знань і навичок поведінки на прикладах реальних кейсів;
  • актуальність – враховуються і розбираються всі останні зміни законодавства і тенденції практики;
  • зворотний зв’язок – живий діалог з можливістю задавати питання, що цікавлять і отримати практичні рекомендації під час тренінгу.

Вчитися завжди краще на чужому досвіді! В цьому ми Вам допоможемо!

Програма тренінгів:

15 травня

  1. БЛОК Перевірка дотримання законодавства про працю: підстави та способи захисту
  2. БЛОК Податкова перевірка
  3. БЛОК Найпоширеніші проблеми

16 травня

  1. БЛОК Допит
  2. БЛОК Обшук
  3. БЛОК Негласні слідчі дії, заходи забезпечення і оскарження

Місце проведення: Бізнес-Центр «ЛІГА»